nl fr

Volle schuifdeuren

Schuifdeuren op maat met aluminium rail & soft-close
 

Slide-a-way schuifdeuren van Anyway Doors zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen, met een strakke, compacte vormgeving en onzichtbaar geïntegreerde technieken.

Ze zijn ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten, of als wandkastafsluiting. De beoogde functie, locatie en opstelling zijn bepalend voor de materiaalkeuze en het schuifwandtype. De rail kan uitgevoerd worden in naturel of zwart aluminium.
 

Schuifwanden zijn zeer actueel en trendy, doch zijn minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgang frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!
 

Ruime keuze aan afwerkingen
 

Al onze schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en kunnen in 35 verschillende kleuren en materialen afgewerkt worden. De volle schuifdeur panelen worden gemaakt van een aluminium frame, waarop aan weerszijden Resopal Massiv (3 mm HPL) verlijmd wordt. Deze eindafwerking in combinatie met de inwendige samenstelling garandeert een vlak en stabiel deurpaneel.
 

Elke schuifdeur is dus volledig afgewerkt als The Doors ze komt installeren. Het paneel is onderhoudsvriendelijk, kleurvast, kras- en stootbestendig en dient nooit geschilderd te worden.


Een gouden regel: informeer u tijdig over toepassing en voorbereidingen!

Vanwege de complexiteit die gepaard kan gaan met schuifdeuren is het aangewezen om de toonzaal te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk besproken kunnen worden.
 

Om een gedetailleerde offerte op te kunnen maken voor een schuifdeur is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk, hierin kan The Doors u perfect assisteren.


Interesse in volle schuifdeuren? Neem dan contact met ons op of breng ons een bezoek ( Private Shopping ) !

« Terug naar overzicht