nl fr

Glazen schuifdeuren met kader

Glazen schuifdeuren met aluminium frame en rail
 

Slide-a-way schuifdeuren van Anyway Doors zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen, met een strakke, compacte vormgeving en onzichtbaar geïntegreerde technieken.

Ze zijn ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten, of als wandkastafsluiting. De beoogde functie, locatie en opstelling zijn bepalend voor de materiaalkeuze en het schuifwandtype. De rail kan uitgevoerd worden in naturel of zwart aluminium.
 

Schuifwanden zijn zeer actueel en trendy, doch zijn minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgang frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!
 

Ruime keuze aan afwerkingen
 

Alle glazen schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en kunnen in diverse glassoorten afgewerkt worden. Glazen deuren met een aluminium kader bieden een verhoogde akoestische en thermische meerwaarde, maar draaideuren of pivoterende deuren met het unieke sluitsysteem van Anyway blijven superieur qua afsluiting.

Het deurpaneel bestaat uit een geanodiseerd aluminium frame waarin één of 2 glasplaten structureel verlijmd worden. Er is keuze uit meerdere types, elk met hun specifiek uitzicht en mogelijkheden. Het frame is gemaakt van onderhoudsvriendelijk mat geanodiseerd aluminium en kan naar keuze naturel (zilver) of zwart genaodiseerd worden.

Uitgebreid assortiment glassoorten:

- klaar/helder glas
- gezuurd glas
- extra klaar gezuurd
- grijs of dark grey gekleurd glas
- gezandstraald met clear-shield coating
- grijs of dark grey gekleurd gezuurd

Glas, zelfs gehard veiligheidsglas, is en blijft een gevoelig en breekbaar product! Opname in de verzekeringspolis is aan te raden!

Maximale afmetingen:

- SWK75 ( één glasplaat ) 2800 x 2000 mm
- SWK59 ( 2 glasplaten ) 2800 x 1500 mm
 

Een gouden regel: informeer u tijdig over toepassing en voorbereidingen!
 

Vanwege de complexiteit die soms gepaard kan gaan met schuifdeuren is het aangewezen om de toonzaal te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk geëxposeerd staan. Om een gedetailleerde offerte op te kunnen maken voor een schuifdeur is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk. Onze interieur vormgevers kunnen u hierin perfect assisteren.
 

De ideale toepassing van een schuifdeur zijn bijvoorbeeld tussen woonruimte en keuken, woonruimte en bureel, slaapkamer en dressing, slaapkamer en badkamer. Ze zijn minder aangewezen tussen locaties met hoge passage of verhoogde akoestische en thermische eisen zoals bijvoorbeeld hal en woonruimte.


Interesse in glazen schuifdeuren? Aarzel niet om ons te contacteren of bezoek onze showroom om deze design deuren in al hun details te ontdekken.

« Terug naar overzicht