nl fr

Glazen deuren op maat

Glazen deuren als eye-catcher in uw interieur
 

Glazen deuren worden in hedendaagse interieurs vaak toegepast als centrale blikvanger tussen inkom en woonkamer. Ze creëren een ruimtelijk gevoel en zorgen voor extra lichtinval. Alle glazen deuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt.


Glazen deuren zonder vloerveer
 

Anyway Doors biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden qua glazen deuren, steeds zonder vloerveer, zodat er vooraf geen voorzieningen in vloer of plafond getroffen dienen te worden!

De onzichtbare scharnieren met ingebouwde comfortsluiting worden bevestigd aan de omlijsting en laten de deur naar wens 90° of 180° in beide richtingen opendraaien.


Glazen deuren met goede tocht- en akoestische isolatie
 

De meerwaarde van een glazen deur van Anyway Doors zit in de perfecte afsluiting. De glasdeuren zijn steeds met een omlijsting uitgerust, die naar keuze, al dan niet zichtbaar is, waardoor de glazen deuren zowel naar tocht als akoestiek zeer goed afdichten. 

In de minimalistische omlijsting zit een gepatenteerd sluitsysteem waardoor ze rondom rond volledig afsluiten. Duwen of trekken volstaat om de deur geluidloos te openen of sluiten. Onder de deur zit een verplichte ventilatiekier van 10 mm. De deur kan desgewenst in beide richtingen open draaien of begrensd worden naar één zijde. De draairichting blijft altijd modulair aanpasbaar.
 

Ruime keuze glas:
 

  • - helder
  • - grijs gekleurd
  • - dark grey gekleurd
  • - gezuurd
  • - extra klaar gezuurd
  • - grijs gekleurd gezuurd
  • - dark grey gekleurd gezuurd
  • - gezandstraald met design naar keuze
 

Glazen deuren op maat
 

Alle glazen deuren van Anyway worden volledig op maat gemaakt. Er is keuze uit verschillende systemen, glassoorten, omlijstingen en grepen. Het ruime aanbod geeft reden te meer om een bezoek aan onze toonzaal te brengen zodat u zeker de juiste keuze maakt.

Het is belangrijk om uzelf duidelijk te laten informeren over de beschikbare glassoorten en afwerkingen zodat u correct op de hoogte bent van het onderhoud en de potentiële risico's van bepaalde glassoorten in combinatie met kinderen en huisdieren.

 

Hebt u interesse in onze design glazen deuren? Neem dan snel contact op voor meer informatie of bezoek onze winkel.

« Terug naar overzicht