nl fr

Waarom kiezen voor ons?

U beschikt bij The Doors over een ruime keuze design binnendeuren op uw maat, zorgvuldig geselecteerd bij exclusieve merken op basis van kwaliteitdesign, gebruikscomfort en prijs.

U vindt er een gevarieerd aanbod: moderne draaideuren, pivoterende "Room Dividers ", stalen deuren, glazen deuren en schuifdeuren met verschillende onderhoudsvriendelijke afwerkingen.
 
U mag bij een samenwerking een bezoek bij u ter plaatse verwachten, inclusief professionele toelichting en interieuradvies van een team dat op de hoogte is van de nieuwste woontrends, materialen en technieken. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw woning of bedrijfsruimte binnen uw vooropgesteld budget.
 
Reeds in de planfase van uw nieuwbouw of renovatie kan u terugvallen op een vlotte samenwerking van The Doors met uzelf en uw architect en/of binnenhuisarchitect. Voor het installeren van moderne binnendeuren met specifieke bouwkundige vereisten, bespaart u bijgevolg heel wat kosten omdat hiermee in een vroeg stadium rekening werd gehouden.
 
Het transport en de levering van uw product naar keuze verloopt vlekkeloos, terwijl een zorgvuldige werfcontrole tijdens de installatie plaats vindt. U hebt dan ook steeds een direct aanspreekpunt voor al uw vragen. Wilt u iets aanpassen of hebt u herstellingen nodig? Dan kan u altijd vertrouwen op de hersteldienst van The Doors.
 
U hebt voor alle producten recht op een fabrieksgarantie en een correcte vlotte service.