nl fr

Modulaire inloopkasten

De ideale inloopkast?
 

Die staat garant voor "ochtendshoppen in uw favoriete kledingboetiek"
 

Op zoek naar een stijlvolle, open dressing met oneindig veel opbergcombinaties? Kies dan voor het DRESS WALL systeem van Anyway. Deze inloopkast kan zowel als circulatiezone tussen slaapkamer en badkamer, in een aparte kamer, of als volledig geïntegreerde inloopkast in uw slaapkamer geïnstalleerd worden.

DRESS WALL is een modulair inloopkast systeem, dat als zwevende structuur op de wand, tussen vloer en plafond, of vrijstaand wordt gemonteerd. De mooie en functionele led verlichting schept een bijzonder sfeervol boetiekgevoel in uw inloopkast.

De volledige indeling van het open dressing systeem blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladenblokken worden afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3 mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.


Interesse in dit type dressing? The Doors bekijkt graag samen met u de mogelijkheden om dit type inloopkast in uw woning te integreren. We overlopen tijdens dit gesprek de verschillende aandachtspunten zoals optimale benutting van uw beschikbare ruimte, de indeling, uw specifieke wensen, en natuurlijk het beschikbare budget.

Neem nog vandaag contact met ons op of kom langs in onze showroom.
« Terug naar overzicht