nl fr

The Black Collection

The Black Collection

 

The Doors biedt met haar "Black Collection" volledig zwarte binnendeuren aan, die eveneens praktisch uit de hoek komen naar onderhoud toe.

De minimale BKO-omlijsting wordt gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Het deurpaneel wordt afgewerkt met zwarte Resopal Massiv. De topcoating van deze deuren wordt standaard in satijnglans uitgevoerd en kan optioneel van een onderhoudsvriendelijke matte Traceless coating voorzien worden.

Beide afwerkingen zijn makkelijk afwasbaar en tevens kleur- en krasvast, met als bijkomend voordeel voor de duurdere Traceless variant dat het voorzien is van een speciale vingerwerende laag. Hierdoor zie je dus nagenoeg geen vingerafdrukken op de deur en is ze gemakkelijk streepvrij af te wassen.

Al onze deurafwerkingen mogen met alle regulier in de handel te verkrijgen allesreiniger producten afgewassen worden. De afwerking is namelijk chemisch resistent, dus zelfs producten zoals aceton hebben geen vat op het deurpaneel. Wij adviseren Instanet streepvrij multi oppervlakken voor het onderhoud van deze zwarte binnendeuren.

Deze deuren zijn ook verkrijgbaar in dark grey ( zwart ) en dark grey satinato (mat gezuurd ) gehard securit glas. Zo kunt u een glanzend of mat oppervlak verkrijgen.

Geïnteresseerd in onze “Black Collection”? Contacteer ons of kom langs in onze toonzaal.

« Terug naar overzicht