nl fr

frameless

Deurenspeciaalzaak The Doors beschikt over een ruime ervaring in het leveren en plaatsen van frameless binnendeuren.
Onze expertise zorgt voor een optimaal en strak resultaat die een meerwaarde betekent voor elk interieur.

Dit frameless deursysteem is een in het vlak liggende binnendeur met een onzichtbare omlijsting dat zowel links als rechts uit de wand kan draaien. Standaard is deze binnendeur ook invers te bedienen door de veelzijdigheid van het te monteren inbouwkader.

Deze is "full option" voorzien van regelbare onzichtbare scharnieren (wit-zwart-grijs), een transparante rubberdichting voor een zachte sluiting en akoestische en thermische isolatie, een geruisloos magneetslot en volledig personaliseerbaar met een strakke deurkruk of diverse inbouwgrepen. Wanneer u het voorbehandelde deurblad in dezelfde kleur als de muur schildert, verkrijgt u een absolute discretie. Natuurlijk zijn deze binnendeuren ook volledig afgewerkt bij ons te verkijgen. U kan het deurblad laten lakken in een RAL - kleur naar keuze of zelfs een warme natuurlijke look kiezen door ons ruim aanbod afwerkingen in Eik Fineer (meestal in combinatie met zwart inbouwframe).
Wij werken standaard met het beste type deurblad volspaan 40 mm dik dat reeds wit voorgeprimerd is.

Deze deursystemen zijn dan ook uiterst geschikt voor een hedendaagse, tijdloze inrichting van uw nieuwbouw woning, kantoor of gerenoveerde ruimtes.
Ook in een modern landelijk interieur komt deze kaderloze binnendeur tot zijn recht door het neutraal en onopvallend karakter of het gebruik van de mooie Eik Fineer afwerkingen.


Tijdloze binnendeuren zonder omlijsting


De hedendaagse, strakke uitvoering ligt in het verlengde van het aanbod van exclusieve binnendeuren bij The Doors. U kan dus moeiteloos deze deursystemen combineren met andere design deuren of stalen deuren uit ons assortiment.

The Doors verdeelt eveneens Xinnix doe-het-zelf deursystemen. Deze Xinnix-pakketten laten u toe om zelf frameless deuren in uw interieur te installeren.

De aangeboden Xinnix X40 pakketten bevatten een volspaan voorgeprimerd deurblad, alle beslag (ook gratis kruk), alle nodige constructie-elementen, en uitgebreide plaatsingsinfo, zodat u vlot aan de slag kan om uw ruimtes te voorzien van kwaliteitsvolle design deuren zonder omlijsting.

Hebt u interesse in Xinnix kaderloze binnendeuren of Xinnix doe-het-zelf deursystemen? Neem dan nog vandaag contact op of breng ons een bezoek !
Of bestel uw Xinnix-pakket nog vandaag online.
« Terug naar overzicht