nl fr

Blokomlijsting

Moderne binnendeuren met een minimalische blokomlijsting

Unieke kenmerken: 

  • - 100% maatwerk
  • - instelbaar 1-weg of 2- weg werking ( aanpasbaar )
  • - zéér krasbestendig en onderhoudsvriendelijk
  • - volledig afgewerkt ( geen schilderwerk )
  • - onzichtbare Anyway scharnieren ( niet in de grond te boren )
  • - ingebouwde ventilatie
  • - akoestische & thermische gepatenteerde afsluiting
  • - unieke collectie kleuren,grepen en accessoires


BKO: Omlijsting geplaatst tussen de afgewerkte wand

Blokdeuren van The Doors worden gemaakt met een minimalistisch blokkader in geanodiseerd aluminium. De omlijsting kan naar keuze in naturel of zwart aluminium uitgevoerd worden. De blokomlijsting wordt "tussen" de volledig afgewerkte dagkanten geplaatst. De dagkanten mogen afgewerkt zijn in pleisterwerk, gipsplaten, hout, MDF, e.d.m. De blokdeur wordt met rubberen anti-trilmatten rechtstreeks op de ( stevige ) afgewerkte dagkant of wand geschroefd.


Blokdeuren met centrale montage voor een "omlijstingloos" effect

Alle blokdeuren worden door The Doors steeds centraal in de deuropening geplaatst. Het deurblad is dus centraal opgesteld tegenover de wanddikte. Een decentrale plaatsing kan, maar nooit gelijkliggend met het wandvlak om barsten en scheuren te voorkomen. Het blokkader wordt minimaal 25 mm van de rand geplaatst, m.b.t. montagestabiliteit. Deze positie heeft naast technische meerwaarde tal van esthetische voordelen, namelijk een identieke deur aan beide zijden en een maximaal "omlijstingloos" effect.


Blokdeuren technisch

De geanodiseerde aluminium BKO omlijsting (48 x 25 mm) en wordt centraal op uw afgewerkte deuropening gemonteerd. Deze positie voorkomt scheuren, barsten en loswrikken, en maakt de deur optisch identiek aan beide zijden. De stelvoeg wordt haaks met een overschilderbare kitvoeg afgewerkt. Het deurblad wordt met onzichtbare scharnieren in het BKO profiel gemonteerd. Er wordt niets in de vloer bevestigd. Optisch blijft 25 mm aluminium profiel zichtbaar rondom het deurblad. Vloerovergangen of zetvoegen zijn centraal in de deuropening te voorzien. Plinten dienen na montage geplaatst te worden zodat ze netjes om de hoek draaien.

Hebt u vragen over deze design blokdeur? Stel ons uw vraag of kom langs in onze winkel om deze binnendeur in detail te bekijken.
 

« Terug naar overzicht