nl fr

Steel Look glazen deuren

Modern stalen deur concept


Anyway Doors Steel Look collectie


Met deze populaire “Steel Look” glazen deuren creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.

Deze moderne stalen deur interpretatie laat zich vederlicht bedienen door gebruik te maken van zwart geanodiseerd aluminium voor het frame en de bijhorende omlijsting. Dit licht, strak en onderhoudsvriendelijk materiaal wordt gecombineerd met een ruim assortiment geharde glassoorten. Zo kan je de deur eenvoudig aanpassen aan de gewenste stijl en omgeving.
 
Populaire keuzes zijn helder glas, zwart gekleurd glas of volledig mat gezuurd glas. Deze glassoorten zijn allemaal zeer onderhoudsvriendelijk. Gezuurd glas is chemisch behandeld en creëert de nodige privacy, maar laat toch 80% van het licht door. 


Modern materiaalgebruik
 

Mat zwart geanodiseerd aluminium vormt de basis voor onze “steel look” collectie. Een uiterst sterk, licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, dat zowel voor het frame van de deur als de gekozen omlijsting wordt gebruikt.
 

Qua glas wordt een ruime selectie 6 en 8 mm dikke geharde glassoorten aangeboden.


Innovatieve pivotscharnieren
 

Deze deuren worden uitgerust met onzichtbare scharnieren zonder inbouwdelen in de vloer. het scharniersysteem zit volledig ingebouwd in het frame en wordt aan de omlijsting bevestigd of in het geval van brede pivoterende deuren bovenop de vloer geplaatst en lokaal 4,5 cm diep verankerd. Ideaal dus in combinatie met vloerverwarming!

De gepatenteerde Anyway sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst. Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink, magneetsluiting of andere slotsystemen, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden Een ingebouwd vergrendelsysteem blokkeert de deur op 90° in geopende stand. 
 

Glassoorten:
 

  • - helder
  • - grijs gekleurd
  • - dark grey gekleurd
  • - gezuurd
  • - extra klaar gezuurd
  • - grijs gekleurd gezuurd
  • - dark grey gekleurd gezuurd
  • - gezandstraald met design naar keuze


Minimalistische omlijstingen
 

Voor een goede akoestische en thermische afdichting, raden wij het gebruik van een omlijsting aan. De minimalistische BKO-omlijsting is de populairste keuze voor dit deurconcept. De gepatenteerde sluittechnologie zorgt voor een goede afdichting en maakt het mogelijk de deur in één (90°) of beide draairichtingen (180°) te openen. Het aanpassen van de draairichting gebeurt met een eenvoudige wijziging in de omlijsting, dat ook na installatie gewijzigd kan worden. Deze innovatieve technologie zorgt ook voor de afsluiting rondom het deurpaneel zodat er geen akoestische lek of tochtkier is.
 

Indien gewenst kunnen onze deuren ook zonder omlijsting gemonteerd worden, maar dan dienen we een pivotscharnier met vloer- en plafondverankering toe te passen, alsook verliest de deur haar akoestische en thermische eigenschappen aangezien er in dergelijke configuratie een spleet rondom de deur zit.
 

Altijd maatwerk
 

Met onze Steel Look collectie worden zowel normale draaideuren als grote pivoterende deuren gemaakt. Het concept kan zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden. Door de compacte scharniertechniek die volledig in het frame van de deur wordt ingebouwd, is het ideaal voor montage bovenop reeds afgewerkte vloeren. Voor ons assortiment grote pivoterende deuren kan u een kijkje nemen op onze specifieke productpagina. Deze deuren worden tot 5.5m² groot gemaakt met naar keuze een pivotscharnier op 1/3 of centrale plaatsing.Hebt u interesse in deze Steel Look glazen deuren? Neem dan nog vandaag contact op of breng ons een bezoek ( Private Shopping  ) !

« Terug naar overzicht