nl fr

Xinnix Doors met inbouwomlijsting

Deurenspeciaalzaak The Doors beschikt over een ruime beroepservaring in het leveren en plaatsen van Xinnix deursystemen. Onze expertise zorgt voor een optimaal en strak resultaat.

Het Xinnix deursysteem is een in het vlak liggende binnendeur met een onzichtbare omlijsting dat zowel links als rechts uit de wand kan draaien. Standaard is deze binnendeur ook invers te bedienen door de veelzijdigheid van het te monteren inbouwkader.

De Xinnix kaderloze binnendeur is "full option" voorzien van regelbare onzichtbare scharnieren, een rubberdichting voor een akoestische en thermische isolatie, een geruisloos magneetslot en volledig personaliseerbaar met een strakke deurkruk of diverse inbouwgrepen. Wanneer u het onbehandelde blad in dezelfde kleur als de muur schildert, verkrijgt u een absolute discretie. Natuurlijk zijn deze binnendeuren ook volledig afgewerkt bij ons te verkijgen. U kan kiezen of u het deurblad wenst te laten lakken in een RAL - kleur naar keuze of een stootvastere en onderhoudsvriendelijke HPL - uitvoering ( High Pressure Laminate ).

Xinnix deursystemen zijn dan ook uiterst geschikt voor een hedendaagse, tijdloze inrichting van uw nieuwbouw woning, kantoor of gerenoveerde ruimtes. Ook in een modern landelijk interieur komt deze kaderloze binnendeur tot zijn recht door het neutraal en onopvallend karakter.

Tijdloze binnendeuren zonder omlijsting


De hedendaagse, strakke uitvoering van Xinnix deuren ligt in het verlengde van het aanbod van exclusieve binnendeuren bij The Doors. U kan dus moeiteloos deze Xinnix deursystemen combineren met andere design deuren of stalen deuren uit ons assortiment.

The Doors verdeelt eveneens Xinnix doe-het-zelf deursystemen. Deze Xinnix-pakketten laten u toe om zelf kaderloze deuren in uw interieur te installeren.

De aangeboden Xinnix X40 pakketten bevatten een te schilderen deurblad, alle beslag (ook gratis kruk), alle nodige constructie-elementen, en uitgebreide plaatsingsinfo, zodat u vlot aan de slag kan om uw ruimtes te voorzien van kwaliteitsvolle design deuren zonder omlijsting.

Hebt u interesse in Xinnix kaderloze binnendeuren of Xinnix doe-het-zelf deursystemen? Neem dan nog vandaag contact op of breng ons een bezoek ( zonder afspraak ) ! Of bestel uw Xinnix-pakket nog vandaag online.
« Terug naar overzicht